• Најевтини повици и СМС пораки од странство
  • ONE донација
  • ОНЕ донираше противпожарна опрема на Општина Тетово

Најевтини повици и СМС пораки од странство

Од 1 јули, 2014 година, ОНЕ воведува неодолива понуда, најниска цена за роаминг повици од само 9,9 денари/минута...

Повеќе

ONE донација

Традиционално, ONE донира хуманитарни пакети по повод празаникот Рамазан...

Повеќе

ОНЕ донираше противпожарна опрема на Општина Тетово

ОНЕ донираше противпожарна опрема за потребите на противпожарната единица на Општина Тетово...

Повеќе